Hvala što ste posetili NO-NO Club vebsajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovih internet stranica (u daljem tekstu: vebsajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog vebsajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite vebsajt.

Vlasništvo sadržaja

Vebsajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio material, material koji je dostupan za dowload i ostali materijali na ovom vebsajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo NO-NO Club vebsajta ili su na vebsajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. NO-NO Club će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba vebsajta

Sadržaj vebsajta može sadržati netačne podatke ili greške u kodu. Promene na vebsajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, autor vebsajta se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom vebsajtu. Takođe, autor vebsajta ne garantuje da će vebsajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je vebsajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom vebsajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

Komentari

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Uredništvo NO-NO Club vebsajta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca i posetilaca vebsajta.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove autora NO-NO Club vebsajta.

Izuzeće od odgovornosti

Vebsajt koristite na sopstveni rizik. NO-NO Club vebsajt nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem vebsajta ili njegovog Sadržaja.
Linkovi sa vebsajtovima trećih lica
Vebsajt može sadržati linkove drugih vebsajtova ili internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije NO-NO Club vebsajt. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. NO-NO Club vebsajt ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. NO-NO Club ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim vebsajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim vebsajtovima preko linka na našem vebsajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti NO-NO Club vebsajta.

Izmena uslova korišćenja

NO-NO Club može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

NO-NO Club čuva privatnost svih posetilaca vebsajta www.no-noclub.rs (u daljem tekstu: Vebsajt) i štiti lične podatke posetilaca vebsajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Informacije koje dobijamo od vas

U načelu možete posetiti ovaj vebsajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naši serveri sakupljaju imena domena. Na pojedinim delovima našeg vebsajta možemo zatražiti lične informacije o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je ostavljanje komentara. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od vas mogu uključivati vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona, faksa ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.

Upotreba sakupljenih informacija

Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu te i drugih informacija izmerili broj poseta vebsajtu, prosečno vreme provedeno na vebsajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg vebsajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime i e-mail adresa, tražićemo vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti. U slučaju da se predomislite i ne želite da vas kontaktiramo u budućnosti, molimo vas da nas o tome obavestite.

Otkrivanje informacija

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a može im prostupiti autor vebsajta, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg vebsajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.

Drugi vebsajtovi

NO-NO Club vebsajt može sadržati linkove za druge vebsajtove ili internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim vebsajtovima koristeći date linkove, operateri ovih vebsajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

Informacije na ovom sajtu mogu se promeniti bez prethodne najave.
Copyright © 2011-2015 NO-NO Club d.o.o. Sva prava zadržana.
NO-NO Club d.o.o., Industrijska zona b.b., 34304 Banja, Aranđelovac, Srbija.

Ažurirano od strane NO-NO Club veb tima 24. februara 2015.