Naša ideja o proizvodnji dečje konfekcije nastala je 1983. godine u Beogradu.

Od 2005. godine svoje proizvodne pogone premestili smo u srce Šumadije, Aranđelovac.

2013 godine proslavili smo 30 godina uspešnog rada, tokom kojih smo postali jedna od prepoznatljivih robih marki u oblasti proizvodnje odevnih predmeta namenjenih deci na tržištu Republike Srbije.

Naš proizvodni program obuhvata širok asortiman proizvoda dečje konfekcije za uzrast od 6 meseci do 12 godina (za bebe, dečake, devojčice kao i unisex varijantu) koji je razvrstan u tri linije:

– Bebi program (za bebe uzrasta od 6-12 meseci)
– Mali dečaci i devojčice (za decu uzrasta 2-6 godina)
– Program za decu školskog uzrasta (za decu uzrasta od 8-14 godina)

Kolekcije karakteriše dizajnerska raznovrsnost, velik izbor boja i modela za sve prilike što zadovoljava zahteve roditelja i ukus mladih potrošača. Godišnje iz našeg proizvodnog pogona izadje preko 400 modela dečje konfekcije. Prioritet nam nisu samo praktični i moderni stilovi već maksimalna udobnost i kvalitet.

Na kvalitet našeg proizvodnog asortimana bitno utiče materijal koji koristimo, zato za svoje artikle uvozimo materijale iz Grčke i Slovenije koji su prepoznatljivi po svom kvalitetu.

Radi sigurnosti, u saradnji sa CIS institutom iz Beograda redovno vršimo laboratorijska ispitivanja kontrole kvaliteta materijala, kao i kontrolu kvaliteta gotovih proizvoda.