Zadovoljstvo nam je i čast što sa vama možemo da podelimo jednu lepu vest.
Na „Dečijoj pesmi Evrovizije“, prestižnom takmičenju koje je održano 26. novembra 2017. u Gruziji, Srbiju će ove godine predstavljati dve izuzetno talentovane devojčice – Irina Brodić i Jana Paunović. Tokom svog boravka u Gruziji, one su odabrale da nose NO-NO Club garderobu. <3 Sa pesmom "Ceo svet je naš" koju su Irina i Jana radile zajedno sa Ognjenom Cvekićem i Lejlom Hot devojčice su imale zapažen nastup. U Gruziji se okupljaju pobednici iz svih zemalja Evrope i šire. Ove godine u novembru, 16 zemalja je poslalo predstavnike u Tbilisi u Gruziji gde se održalo petnaesto Juniorsko Evrovizijsko takmičenje. Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je Rusija.


Više o predstavnicama

Irina Brodić

Još kao mala Irina je pokazivala svoj talenat za muziku. Sa pet godina, pridružila se horu, a godinu kasnije i krenula na časove klavira. Sa 11. godina, održala je svoj prvi samostalni koncert kao pijanista. Irina je dobitnik mnogih nagrada uključujući sedam prvih mesta koje je osvojila na nacionalnim takmičenjima.

Učestvovala je na preko 30 međunarodnih takmičenja, na kojima je osvojila 20 nagrada. Tokom 2017. godine dobila je nagradu u kategoriji Kamernog orkestra gde joj je pružena mogućnost da učestvuje na gala koncertu Berlinske filharmonije.

Pratite Irinu na Instagramu:
@irina_brodic_

Jana Paunović

Ljubav prema muzici pokazala je još kao mala, i pretočila je u moćne zvukove kontrabasa sa kojim je učestvovala na mnogobrojnim takmičenjima. Gotovo na svakom takmičenju osvojila je zapaženo prvo mesto. Jana takođe pleše džez balet, ide na lekcije pevanja i vrlo je aktivna u polju muzike i medija.

Učestvuje u modnim revijama, javnim i donatorskim događajima, reklamama i TV programima. Pozajmila je glas Maksimu, liku iz crtanog programa RTS-a.

Pratite Janu na Instagramu:
@janapaunovic05


Jana i Irina neposredno pre nastupa u Žikinoj šareniciNO-NO Club podrška

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo deo jedne ovako velike manifestacije i što smo u prilici da podržimo naše predstavnike na ovom prestižnom takmičenju koje pre svega promoviše vrednosti iza kojih mi kao firma stojimo – ljubav, otvorenost i kreativnost.“
Tanja Đorđević, direktor razvoja NO-NO cluba

U produžetku možete pogledati modele koje će Jana i Irina nositi, a koje možete naći u svim NO-NO Club prodavnicama i kod ovlašćenih partnera.

Modeli koje će Irina i Jana nositi tokom takmičenja