NO-NO Club je modna kuća za decu od 3 meseca do 14 godina starosti. Tu smo da inspirišemo, kreiramo i budemo jedno sa detetom.

Od porodične krojačke radnje osnovane 1983. godine, postepenim širenjem, 2002. godine prerasli smo u preduzeće NO-NO Club.

Iskustvo koje smo stekli za preko 35 godina, omogućilo nam je da uđemo u samu srž našeg zanata, prepoznamo izazove i pozicioniramo sebe kao jedinstvenu modnu kuću za decu u Srbiji.
Kreiramo vrlo širok asortiman artikala. Od majica, dukseva, prsluka i košulja, do jakni, šešira, trenerki, farmerki i skafandera. A spisak je još duži… Trudimo se da u kreiranju ovih artikala ispratimo aktuelne trendove, ali i da ostanemo dosledni sebi.

Usmeravamo se ka kvalitetu i dizajnu proizvoda izrađenih od probranih tkanina i materijala. O svakom detalju, dodatno smo odlučivali. O kroju, posebno vodili računa.

Za roditelje, NO-NO Club garderoba nudi kvalitet kroz dugotrajnost artikala zahvaljujući našoj stručnosti u izradi garderobe baziranoj na decenijama proverenom iskustvu i tehnologiji izrade.

Cenimo poverenje koje nam ukazujete birajući nas kao brend koji će vaše voljeno biće nositi na sebi.

Svoju filozofiju sveli smo na jednu rečenicu – „Mi smo jedno, zajedno“. Ona opisuje našu viziju da budemo uvek jedno sa detetom. Uvek povezani sa našim partnerima.


Poslovni podaci