Iznenađenja, pokloni, ukrasi, jelka… stvari o kojima razmišljamo svakog decembra. Za neke, decembar je mesec kada se odlučuju da promene mnoge stvari, prestanu sa lošim navikama. Za druge, ovaj mesec je prilika da postave nove ciljeve za narednu godinu, i rezimiraju one koje su ostvarili u ovoj. Jedno je sigurno, za gotovo sve ljude decembar je mesec u godini kada osetimo uzbuđenje i radost izazvani blještavilom raznobojnih svetala na jelci i Božićnim džinglovima širom medija.

Danas želimo da vas podsetimo na jednu posebnu vrstu poklona. O daru koji je tu, ali neretko biva gurnut u stranu pod pritiskom života. Pričaćemo o vremenu koje poklanjamo sebi i drugima.

U korenu svih odnosa koje imamo u životu, najpresudniji je odnos koji imamo sa sobom. Naročito kada imamo nekoga o kome se sa posvećenošću brinemo, kao što je naše dete.

Lako dolazimo do zaključka, koji smo negde usput zaboravili, da je najvrednija stvar koju danas možemo pokloniti bilo kome – naše vreme.

Zato što se u modernom vremenu svi bore za delić našeg vremena. Zato što je naše vreme valuta koja se lako može prevesti u modernu mernu jedinicu uspešnosti – novac.

Ipak, to dvoje nikako ne treba zameniti kada smo mi i nama bliski ljudi u pitanju.

Zato vas ova priča o sreći podseća da ovog decembra, ove Nove godine i Božića, poklonite svoje vreme onima koje volite, uključujući sebe. Nekome koga dugo niste videli, a hteli ste, ili nekome koga viđate svaki dan, a mimoilazite se, bilo u prostoru ili mislima.

Zato što kada se pogleda u suštinu stvari, trag u životima drugih ostavljamo srazmerno ljubavi koju smo uneli u njihov život.

Srećne predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike želi vam NO-NO Club!