Kao kompanija koja na tržištu Balkana posluje više od 35 godina, NO-NO Club je postao jedan od prepoznatljivih brendova na tržištu Srbije u delatnosti proizvodnje dečije garderobe.

Pažljivim odabirom materijala i dezena, praćenjem savremenog dizajna, i sa kadrom koji poseduje višedecenijsko iskustvo u industriji proizvodnje dečije garderobe, bitno se razlikujemo od drugih modnih kuća iz iste branše.

S obzirom da nam se dosta vas obraća sa zahtevima u vezi poslovne saradnje, uslova i načina prodaje, odlučili smo da vas pozovemo na prezentaciju nove kolekcije na kome ćemo vam u opuštenoj atmosferi predstaviti naš portfolio i uslove saradnje.

Pozivamo sve potencijalne partnere na

Dane otvorenih vrata 02. i 03. mart 2018.

Ukoliko ste pravno lice sa sopstvenom maloprodajom i posedujete razvijen biznis, pozivamo vas 02. i 03. marta 2018. godine da nas posetite. U našem Showroom-u možete videti širok asortiman dečije garderobe, preko 1000 artikala za kolekciju Jesen/Zima 2018, upoznati svog potencijalnog komercijalistu, i u razgovoru sa ljubaznim osobljem NO-NO Club-a saznati sve što vas interesuje u vezi saradnje i uslova prodaje.

Zakažite svoj termin prezentacije kontaktom na telefon 064 864 36 43.
Kontakt osoba: Miljana Arsov